Skip to content Skip to footer

Vluchtmaken.com | Header Parachutespringen Geniet van een avontuur vol adrenaline! Parachutespringen
Een echt avontuur!

Parachutespringen

Voel je zo vrij als een vogel, terwijl je geniet van een schitterend panorama. Ervaar een ultieme adrenalinekick terwijl je hangt in de lucht onder jouw eigen vleugels. Parachutespringen is absoluut een indrukwekkende ervaring! Uit een vliegtuig springen spreekt nog steeds veel mensen tot de verbeelding, maar je moet het minimaal een keer in je leven hebben gedaan!

Ben jij klaar voor de sprong van je leven?!

Nadat u bij ons uw ticket of voucher heeft besteld, ontvangt u alle benodigde informatie over het inplannen van uw activiteit.

Voor je de lucht ingaat

Informatie over Parachutespringen

Parachutespringen is ontzettend populair in Nederland en een veilige vliegsport. In Nederland springen er jaarlijks gemiddeld 85.000 uit een vliegtuig om een sprong in het diepe te maken en een ultieme adrenalinekick te ervaren.
 
Je begint de vlucht altijd met een korte uitleg en veiligheidsbriefing. De instructeur legt de basis van het parachutespringen, de vlucht in het vliegtuig, de vrije val en de juiste houding en landing uit. Natuurlijk geeft de instructeur ook antwoord op al je vragen.
 
Dit gedeelte duurt ongeveer 15 minuten. Daarna is het tijd om de een overal en een harnas aan te doen. Tijd om samen met de instructeur naar het vliegtuig te gaan!
 
De vlucht duurt ongeveer 20 minuten om ongeveer 3000 meter hoogte te bereiken. Tijdens de vlucht kun je alvast genieten van het fantastische uitzicht. De instructeur maakt je stevig vast en doorloopt samen met jou een laatste keer de parachutesprong. Nadat de deuren van het vliegtuig openen begeef jij je samen met de instructeur naar de deuren. Tijd om de juiste houding aan te nemen, nog een keer naar beneden te kijken en met een sprong in het diepe het vliegtuig te verlaten! De instructeur klapt de parachute na ongeveer 30 seconden open. Geniet van de sprong van je leven!

Op zoek naar een avontuurlijke uitdaging? Een onvergetelijke parachutesprong?
Dan ben je bij Vluchtmaken aan het juiste adres! Al meer dan 70 jaar springen wij met passie en plezier een gat in de lucht. Wij staan voor veiligheid, gezelligheid en persoonlijk contact. Want parachutespringen is natuurlijk niet zomaar een uitdaging! Onze enthousiaste tandemmasters staan klaar om je mee te nemen in jouw spectaculaire tandemsprong. Daarnaast leggen wij je sprong van A tot Z vast op film en video. Zo kun je altijd terug naar het ultieme gevoel van vrijheid met adembenemend uitzicht!

Samen zorgen we ervoor dat je klaar bent om de lucht in te gaan. Met je tandemmaster stap je het vliegtuig in en kijk je uit over het prachtige Brabantse landschap. Dan gaat ineens het luik open. Met een snelheid van 200km per uur val je in een halve minuut terug naar de aarde totdat je tandemmaster de parachute opent. Het uitzicht is adembenemend en je zweeft rustig weer terug naar beneden. Je wordt veilig aan de grond gebracht, waar al je vrienden en familie klaarstaan om alles te horen over jouw ‘once in a lifetime experience’!

Parachutespringen
Parachutespringen is heel anders dan skydiven. Bij skydiven vlieg je hoger in de lucht, zodat je langer zonder parachute in een vrije val naar beneden kunt vliegen. Bij parachutespringen vlieg je lager in de lucht en klapt de parachute al snel na de sprong open.
 
Tijdens de parachutesprong val je met een snelheid van zo’n 200 kilometer per uur naar beneden.
 
Ben jij klaar voor de sprong van je leven? Boek dan nu jouw parachutesprong!

 
Belangrijk!

  • Na afloop krijg je een oorkonde met een drankje om te proosten op je parachutesprong.
  • De tijd is de netto vliegtijd van de parachutesprong. Reken ongeveer 15 minuten voor de uitleg en voorbereiding e.d.
  • Er wordt alleen gevlogen bij droog weer met voldoende zicht en als het niet te hard waait.
  • De instructeur stuurt je ongeveer 3 dagen van te voren een mail of het definitief doorgaat. Je ontvangt het emailadres en telefoonnummer bij je reservering
Bekijk hier ons tarief

Prijs

Hieronder vind je het tarief voor een parachutesprong met Vluchtmaken.com. Dit betreft de prijs per persoon. 

Prijs per persoon
Parachutesprong zonder video295 euro
Parachutesprong met video425 euro

Vragen?