Skip to content Skip to footer
Vluchtmaken.com | Header Paragliden

Paragliden

Beleef een tandemvlucht en vlieg met een snelheid van zo'n 35 kilometer per uur door de lucht! Geniet van het fantastische uitzicht op steden, dorpen en de natuur en natuurlijk ook van de leuke ervaring. Vooraf krijg je duidelijke uitleg van de instructeur, om vervolgens samen de lucht in te gaan. Paragliden is een ervaring om nooit te vergeten!

Zweefvliegen

Ervaar hoe het is om vrij als een vogel door de lucht te zweven. Laat de adrenaline door je aderen stromen en stap met een ervaren instructeur in een zweefvliegtuig. In de lucht geniet je van het mooie uitzicht en de stilte, omdat een zweefvliegtuig geen motor heeft word je dus niet gestoord door motorgeluid. Geweldig om zelf te ervaren of cadeau te geven!

Vluchtmaken.com | Header Over Ons

Rondvlucht

Stap aan boord van een vliegtuigje en geniet van de omgeving vanuit de lucht. Met in totaal 3 passagiers kan er een rondvlucht gemaakt worden van 30, 45 of 60 minuten richting een locatie naar keuze. Eén persoon krijgt daarnaast de mogelijkheid krijgt om zelf een stukje te vliegen. Zo wordt de vliegervaring nog specialer!

Helikoptervlucht

Voor veel mensen staat het maken van een helikoptervlucht hoog op de bucketlist. Tijd om deze langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan! Wij bieden korte helikoptervluchten aan door het hele land, maar ook privé helikoptervluchten van 30, 45 en 60 minuten vanaf een vlieglocatie in het midden van het land. Vlieg met ons mee!

Vluchtmaken.com | Header Helicoptervlucht
Vluchtmaken.com | Header Vliegles

Vliegles

Altijd al zelf willen vliegen met een Cessna vliegtuigje? Dit is je kans! Bij een proefles vliegen krijg je vooraf uitgebreide theoretische uitleg, waarna je met een ervaren instructeur in de Cessna stapt en de lucht in gaat. Hierbij kan je kiezen of je 30, 45 of 60 minuten een vlucht wil maken.

Ballonvaren

Wil je de hoogte opzoeken en ruim een uur lang genieten van het prachtige uitzicht? Dan is een ballonvaart zeker iets voor jou! Met jaarlijks honderden locaties verspreid over het hele land is er altijd een ballonvaart bij jou in de buurt. Stap in de mand en laat het genieten beginnen!

Vluchtmaken.com | Header Ballonvaren
Vluchtmaken.com | Slide Parachutespringen hp

Parachute springen

Wil je een ultieme adrenalinekick mee maken? Ga dan parachutespringen. Dit is absoluut een indrukwekkende ervaring. Ben jij klaar voor de sprong van je leven?

Deltavliegen

Veel mensen die een luchtsport doen, dromen ervan te vliegen als een vogel. Bij deltavliegen komt dat gevoel wel heel dicht bij. Ervaar een unieke adrenalinekick, niet ingepakt in een cockpit, maar comfortabel zittend achter de piloot. Dat moet je voelen!

Vluchtmaken.com | Slide Deltavliegen hp

Blokarten

Blokarten is een populaire strandactiviteit voor alle leeftijden. Bij ons kun je het hele jaar door blokarten, zonder ervaring nodig te hebben.

Vliegsimulator

Stap in de cockpit van een Boeing 737 en voel de adrenaline stromen terwijl je het vliegtuig zelf bestuurt! Via Vluchtmaken.com kun je nu een onvergetelijke vliegervaring beleven in onze geavanceerde Boeing 737 simulator. Of je nu een ervaren piloot bent of nog nooit in een cockpit hebt gezeten, onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden tijdens deze realistische en spannende vlucht.

Indoor Skydive

Wil jij het gevoel van een vrije val ervaren zonder dat je hiervoor een vliegtuig uit hoeft te springen? Dan is indoor skydiven zeker iets voor jou!

De cadeaubon met adrenaline!

Geef een belevenis cadeau!

Op zoek naar een origineel en verrasend cadeau? Geef een Vluchtmaken.com cadeaubon! Met de cadeaubon kan de ontvanger zelf kiezen waar hij of zij de bon voor gebruikt. Voor bijvoorbeeld paragliden, een helikoptervlucht, een vliegles of ballonvaren. Het is allemaal mogelijk!

Kies zelf een waarde voor de cadeaubon en geef een origineel cadeau (of koop 'm voor jezelf)!