Skip to content Skip to footer

Vluchtmaken.com | Header Helicoptervlucht Ontdek de regio vanuit de lucht Helikoptervlucht
Een ware belevenis!

Helikoptervlucht

Ben je op zoek naar een avontuurlijk uitje? Een mooie unieke prachtige belevenis? Maak een helikoptervlucht via Vluchtmaken.com. Voor veel mensen staat een helikoptervlucht hoog op de bucketlist, tijd om de droom werkelijkheid te maken! Veel mensen gingen je al voor.

Stap aan boord van een helikopter en vlieg mee! Een professionele piloot vertelt je vooraf alles over de helikoptervlucht, waarna het opstijgen kan beginnen. Geniet van een prachtig uitzicht en zie de regio vanuit een heel ander perspectief. Vergeet niet om foto's te maken, als herinnering aan deze bijzondere belevenis.

Wij bieden geplande belevenisvluchten waarbij je een datum en locatie uit het overzicht kan kiezen om een helikoptervlucht te ervaren. Tevens is het mogelijk om een privé helikoptervlucht te boeken, waarbij je zelf aan kan geven waar je graag heen wil vliegen. Privévluchten zijn mogelijk voor 2 personen en voor 30, 45 of 60 minuten.

Een helikoptervlucht is genieten. Je kijkt neer op het prachtige landschap. Daarnaast is een helikopter een heel bijzonder vervoersmiddel waar je alle kanten mee op kan. De piloot kan zich dan ook naar iedere gewenste locatie manoeuvreren, binnen de haalbare tijd natuurlijk. Maar juist vanwege zijn snelheid kunt u binnen een korte tijd heel erg veel zien.

Hoe gaat het in zijn werk
Na de boeking van een belevenisvlucht krijg je incheckcode(s) gestuurd, waarmee je online in kan checken op de gewenste datum en locatie. De vluchtplanning wordt doorgaans de maandag/dinsdag voor de geplande vliegdatum gemaakt, na het maken van de planning krijgt u het exacte tijdstip en de adresgegevens van de vlieglocatie toegestuurd. Een helikopter rondvlucht is een belevenis die je nooit zult vergeten. Beleef het ultieme gevoel van vrijheid boven in de lucht. De helikopter biedt plaats aan maximaal 4 passagiers.

Bij een privé helikoptervlucht is online inchecken niet nodig, tijdens de boeking wordt er direct een datum en tijdstip afgesproken.

Kies een helikoptervlucht

Vluchtmaken.com biedt helikoptervluchten aan op diverse locaties. Bekijk hieronder ons aanbod:Vliegles Hilversum (NH)
€ 175,-. p.p.
30 minuten
Helikopter

Minimaal 2 passagiers 
 
Vliegles Hilversum (NH)
€ 255,-. p.p.
45 minuten
Helikopter

Minimaal 2 passagiers 
 
Vliegles Hilversum (NH)
€ 315,-. p.p.
60 minuten
Helikopter

Minimaal 2 passagiers 
 

Vragen?