Skip to content Skip to footer

Vluchtmaken.com | Header Helicoptervlucht Ontdek de regio vanuit de lucht Helikoptervlucht
Een ware belevenis!

Helikoptervlucht

Vluchtmaken.com biedt helikoptervluchten aan op diverse locaties. Voor een helikoptervlucht zijn minimaal twee passagiers nodig. Als u met twee passagiers wilt vliegen, hanteren wij vaste prijzen. Zie hieronder. Vanaf drie passagiers is de prijs en de tijdsduur altijd op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.Vliegles Hilversum (NH)
€ 185,-. p.p.
30 minuten
Helikopter

Uitsluitend voor 2 passagiers Rondvlucht 
 
Vliegles Hilversum (NH)
€ 275,-. p.p.
45 minuten
Helikopter

Uitsluitend voor 2 passagiers Rondvlucht 
 
Vliegles Hilversum (NH)
€ 340,-. p.p.
60 minuten
Helikopter

Uitsluitend voor 2 passagiers Rondvlucht 
 

Een helikoptervlucht, een uniek uitje

Ben je op zoek naar een avontuurlijk uitje? Een mooie unieke prachtige belevenis? Maak een helikoptervlucht via Vluchtmaken.com. Voor veel mensen staat een helikoptervlucht hoog op de bucketlist, tijd om de droom werkelijkheid te maken! Veel mensen gingen je al voor.

Stap aan boord van een helikopter en vlieg mee! Een professionele piloot vertelt je vooraf alles over de helikoptervlucht, waarna het opstijgen kan beginnen. Geniet van een prachtig uitzicht en zie de regio vanuit een heel ander perspectief. Vergeet niet om foto’s te maken, als herinnering aan deze bijzondere belevenis.

Wij bieden geplande belevenisvluchten waarbij je een datum en locatie uit het overzicht kan kiezen om een helikoptervlucht te ervaren. Tevens is het mogelijk om een privé helikoptervlucht te boeken, waarbij je zelf aan kan geven waar je graag heen wil vliegen. Privévluchten zijn mogelijk voor 2 personen en voor 30, 45 of 60 minuten.

Een helikoptervlucht is genieten. Je kijkt neer op het prachtige landschap. Daarnaast is een helikopter een heel bijzonder vervoersmiddel waar je alle kanten mee op kan. De piloot kan zich dan ook naar iedere gewenste locatie manoeuvreren, binnen de haalbare tijd natuurlijk. Maar juist vanwege zijn snelheid kunt u binnen een korte tijd heel erg veel zien.

Hoe gaat het in zijn werk
Na de boeking van een belevenisvlucht krijg je incheckcode(s) gestuurd, waarmee je online in kan checken op de gewenste datum en locatie. De vluchtplanning wordt doorgaans de maandag/dinsdag voor de geplande vliegdatum gemaakt, na het maken van de planning krijgt u het exacte tijdstip en de adresgegevens van de vlieglocatie toegestuurd. Een helikopter rondvlucht is een belevenis die je nooit zult vergeten. Beleef het ultieme gevoel van vrijheid boven in de lucht. De helikopter biedt plaats aan maximaal 4 passagiers.

Contact
Heb je nog vragen of wil je je laten adviseren over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Vragen?