Skip to content Skip to footer

Zie de wereld vanuit een ander perspectief! Deltavliegen
Stijg tot prachtige hoogte!

Deltavliegen

Geniet van een fantastisch uitzicht en vlieg over natuurgebieden, langs de kust of misschien wel over jouw huis! Ervaar de vrijheid van de wind die in jouw gezicht blaast, de geluiden in de lucht en het uitzicht, terwijl je hangt in de lucht onder jouw eigen vleugels. Deltavliegen is een adembenemende belevenis!

Nadat u bij ons uw ticket of voucher heeft besteld, ontvangt u alle benodigde informatie over het inplannen van uw activiteit.

Voor je de lucht ingaat

Informatie over Deltavliegen

Deltavliegen, ookwel trikevliegen genoemd is ontzettend populair in Nederland en België en de veiligste vliegsport op aarde. Ervaar een unieke adrenalinekick, niet ingepakt in een cockpit, maar comfortabel zittend achter de piloot. Dat moet je voelen!
 
Je begint de vlucht altijd met een korte uitleg en veiligheidsbriefing. De piloot legt bij de delta de basis van het deltavliegen uit. Hij geeft antwoord op al je vragen en vertelt hoe de delta in de lucht blijft. Dit gedeelte duurt ongeveer 10 minuten, ongeacht hoe lang je gaat vliegen.
 
Wanneer je samen met de piloot gecontroleerd hebt of de delta klaar is voor vertrek is het tijd om de lucht in te gaan! De delta trekt snel op tot jullie ineens los zijn.
 
Omdat de delta relatief langzaam en laag vliegt heb je een fantastisch uitzicht. Je kan vliegen over natuurgebieden (op voldoende hoogte), een stuk langs de kust of misschien wel over je eigen huis.
 
Je hebt alle tijd en gelegenheid om te filmen en/of fotograferen, mits je je camera of telefoon goed borgt met een koordje, zodat er niets uit het toestel kan vallen of in de propellor terecht kan komen.

Bekijk het tarief

Prijzen

Hieronder vind je het tarief voor het Deltavliegen met Vluchtmaken.com. Deze prijs is per persoon.
 

Prijs per persoon
20 minuten85 euro
30 minuten120 euro
45 minuten140 euro
60 minuten165 euro
Aanvullende informatie

Startlocatie

Je gaat de lucht in op de grens met België en Nederland, iets ten zuiden van Terneuzen. Dit is tevens de startlocatie. Je vliegt zo de grens over en je pakt dan een stukje België mee! Het is erg leuk om een mooie vlucht te maken over Zeeuws-Vlaanderen of Noord-België. In overleg met de piloot bepaal je zelf waar je heen vliegt.
 
Deltavliegen  
Het vliegen in een delta is heel anders dan in een vliegtuig. De open cockpit zorgt voor een geweldig uitzicht en de relatief lage snelheid van zo'n 80 tot 110 kilometer per uur geeft de inzittenden alle tijd om van de omgeving te genieten.
 
Ben jij klaar voor een adembenemende belevenis? Boek dan nu jouw deltavlucht!
 
Belangrijk!  

  • In verband met de thermiek wordt er op thermische dagen de eerste 3 uur na zonsopkomst en de laatste 3 uur voor zonsondergang gevlogen.
  • Na afloop krijg je een oorkonde met een drankje om te proosten op je eerste trikevlucht.
  • De gekozen tijd is de netto vliegtijd in de trike. Reken ongeveer 15 minuten voor de uitleg en voorbereiding e.d.
  • Er wordt alleen gevlogen bij droog weer met voldoende zicht en als het niet te hard waait.
  • De piloot stuurt je ong. 3 dagen van te voren een mail of het definitief doorgaat. Je ontvangt het emailadres en telefoonnummer bij je reservering.

Vragen?