Skip to content Skip to footer

Zo vrij als een vogel maar dan indoor! Indoor Skydive
Zo vrij als een vogel, maar dan indoor

Indoor Skydive

Wil jij het gevoel van een vrije val ervaren zonder dat je hiervoor een vliegtuig uit hoeft te springen? Dan is indoor skydiven zeker iets voor jou! Indoor skydiven doe je in een verticale windtunnel. In de windtunnel wordt de vrije val bij het parachutespringen nagebootst. Onder professionele begeleiding van een instructeur zweef je op de wind. Durf jij het aan?

Nadat u bij ons uw ticket of voucher heeft besteld, ontvangt u alle benodigde informatie over het inplannen van uw activiteit.

Voor je het avontuur aan gaat

Informatie over Indoor Skydive

De totale ervaring van het indoor skydive is ongeveer twee uur. Dit omvat het proces van inchecken en briefing tot het vliegen en het achteraf ontvangen van het vliegcertificaat. Iedere vlucht duurt 60 seconden, waarbij je zelf kunt kiezen hoeveel vluchten je wilt maken.

Benieuwd hoe je bezoek er verder uit ziet? Je wordt verzocht om je een uur voor je vlucht je te melden voor de check-in. Als eerst ontvang je de uitrusting bestaande uit vliegpak, bril, oordopjes en een helm. Het advies is om comfortabele kleding te dragen onder het vliegpak. Bijvoorbeeld een sportbroek met een shirt. Daarnaast dien je dichte schoenen met veters en zachte zolen te dragen, zoals sneakers. Indien je lange haren hebt wordt aangeraden om dit te vlechten.

Vervolgens volgt de instructie. Hierin worden alle stappen van de vlucht uitgelegd. Tijdens het vliegen is het niet mogelijk om te praten, vandaar dat er wordt gewerkt met gebarentaal. Dit bestaat uit eenvoudige tekens die tijdens het vliegen gebruikt worden.

Hierna is het tijd om te gaan vliegen. Je wacht in de wachtruimte naast de tunnel totdat het jouw beurt is om te vliegen. Zoals eerder aangegeven kun je zelf bepalen hoeveel vluchten je neemt. Indien je meerdere vluchten neemt kun je ook meer oefenen en dus meer leren.

Er wordt afgesloten met het uitreiken van jouw certificaat. Hierin zie je precies welke vaardigheden van het indoor skydive je al goed kunt.

Ben jij klaar om te indoor skydiven? Boek dan nu bij Vluchtmaken.com

Bekijk het tarief

Prijzen

Hieronder vind je het tarief voor het Indoor Skydiven met Vluchtmaken.com.
 

Locatie RoosendaalPrijs per persoon
2 Skydive vluchten85 euro
3 Skydive vluchten109 euro
4 Skydive vluchten135 euro
5 Skydive vluchten149 euro
Extra Videopakket20 euro

Vragen?