Skip to content Skip to footer

Trek de aandacht en wordt gezien! Luchtreclame
Jouw boodschap hoog in de lucht

Luchtreclame

Er zijn diverse manieren van een boodschap met de wereld te delen. Hierbij wordt al snel gedacht aan social media, zoekmachine marketing en dergelijke, maar heb je wel eens aan luchtreclame gedacht? Luchtreclame door middel van een vlag of banner achter een vliegtuig bijvoorbeeld. Wist je dat luchtreclame een van de meest effectieve vormen van reclame is? Tussen 20% en 50% van de mensen die op dat moment buiten zijn zien de reclame en het overgrote deel weet naderhand nog precies te vertellen wat er op de banner stond.

Luchtreclame kan voor bedrijven goed werken om hun product of dienst aan te prijzen, maar ook voor informele gelegenheden zoals een huwelijksaanzoek of gender reveal kan luchtreclame erg goed werken. Hoe verrassend is het als er ineens een vliegtuig over komt vliegen met jouw spandoek?

Hetzelfde geldt bij luchtreclame op een luchtballon. Uiteraard kunt u een luchtballon laten maken met uw reclame erop, maar wij kunnen ons erg goed voorstellen dat dit een vrij kostbare onderneming is. Een neutrale ballon met een spandoek erop kan ook uitkomst bieden.

Meer informatie?