Skip to content Skip to footer

Zeilen in een zee van zand Blokarten
Zeilen in een zee van zand

Blokarten

Strandzeilen, beter bekend als blokarten, is tegenwoordig een van de meest geliefde strandactiviteiten. Deze populariteit is geen toeval. Het mooie aan blokarten is dat werkelijk iedereen eraan kan deelnemen, ongeacht leeftijd. Het enige wat je nodig hebt, is wind en ruimte, en dat is precies wat de Westlandse stranden te bieden hebben. Het is een unieke ervaring die echter geen ervaring vereist. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je in een mum van tijd de kneepjes van het blokarten bij te brengen, zodat je optimaal kunt genieten van deze spannende activiteit.

Of je nu wilt genieten van de snelheid, het gevoel van vrijheid of gewoon de kick van het zeilen over het strand, blokarten biedt het allemaal. Met onze deskundige begeleiding leer je snel hoe je jouw blokart onder controle kunt houden, van het maken van snelheid tot het maken van scherpe bochten. Voor je het weet, race je met gemak over het strand, volledig in controle en klaar voor avontuur.

En het beste van alles? Bij Vluchtmaken.com kun je het hele jaar door blokarten, zelfs in de winter. Dus of het nu zomer is en de zon hoog aan de hemel staat, of het is winter en de wind giert over het strand, blokarten is altijd een geweldige optie voor een dag vol plezier en adrenaline. Laat je verrassen door de sensatie van blokarten en beleef een onvergetelijke ervaring op het strand van de Nederlandse kustlijn.

Nadat u bij ons uw ticket of voucher heeft besteld, ontvangt u alle benodigde informatie over het inplannen van uw activiteit.

Bekijk de verschillende mogelijkheden

Prijzen

Blokarten kan geboekt worden in een aantal arrangementsvormen. Daarnaast zijn er uitbreidingen mogelijk zoals een lunch of een combinatie van diverse activiteiten op het strand. Neem contact op voor de mogelijkheden

BlokartenPrijs per persoon
Blokarten (ieder eigen kart) - 1 uur49 euro
Blokarten (2 personen afwisselend 1 kart) - 1 uur 35 euro
Diverse arrangementenOp aanvraag

Vragen?